Música

MÚSICA

S'anul·la el 25è Mercadisc guixolenc a causa de les previsions de pluja

La 25a edició de la fira Mercadisc, que s'havia de fer avui a Sant Feliu de Guíxols (de 10 a 20 h), ha quedat anul·lada a causa de les previsions de pluja. L’Associació d’Amics de la Música dels Anys 60 (AAMA60), que organitza l'esdeveniment, ha informat que té la intenció de traslladar la fira al 13 d'octubre. El Mercadisc va començar el 1999 com a trobada activa amb més solera del panorama català. El president de l’entitat, Jaume Garcia, havia avançat que s'esperaven més d’una vintena de parades amb diferents expositors a la Rambla,.

La fira ha crescut des dels sis primers expositors que es van aplegar en la primera edició, però s’ha consolidat i ja va deixar petites les anteriors ubicacions al jardí Juli Garreta i el passeig. El mercat ambulant dominical sempre és un element afegit per a l’èxit, tot i que a banda del públic de pas, reserven l’espai de la tarda i fins al vespre perquè els col·leccionistes regirin els estocs, que també inclouen material discogràfic d’altres èpoques i més recent. La jornada s'havia de cloure amb un concert de la banda The Bazaga’s (19 h) a la placeta Sant Joan.

L’esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament i s’emmarca dins de la programació d’actes anual que l’AAMA60 celebra regularment, entre els quals els premis anuals, que han atorgat a grups com ara els Sírex, els Bravos o Tony Ronald, en una vetllada que enguany repetiran el 30 de novembre al S’Agaró Hotel, i el Guateque, més íntim, que mantenen com a tradició a la sala Las Vegas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.