Patrimoni

patrimoni

La Sagrada Família amplia a quatre dies les portes obertes per la Mercè

Els visitants podran veure un fragment del prototip de la creu que coronarà la torre de Jesucrist

La Sagrada Família es prepara per a la celebració de les Jornades de Portes Obertes en el marc de les festes de la Mercè, la festa major de Barcelona. Per això es posaran a disposició de la ciutadania 20.000 entrades gratuïtes per a les quatre Jornades de Portes Obertes que planegen. Aquesta cita anual té per objectiu mostrar l’estat actual de les obres i oferir l’oportunitat de visitar la Basílica de forma gratuïta. Com a novetat d’enguany, les jornades s’ampliaran a quatre dies: el 21, 22, 23 i 24 de setembre.

Els visitants faran un recorregut per la Basílica i, en aquesta ocasió, descobriran com s’està treballant per finalitzar la torre de Jesucrist, la que serà la més alta del conjunt de torres centrals. Per primera vegada, es mostrarà un fragment del prototip de la creu que coronarà la torre (concretament, la meitat d’un braç de la creu), que es trobarà exposat al pati de materials.

Les persones interessades a assistir a les Jornades de Portes Obertes poden inscriure’s al sorteig d’entrades des d’aquest dilluns 9 de setembre i fins al dia 16 de setembre a les 10 h a través d’un formulari disponible a la pàgina web (sagradafamilia.org) i a les xarxes socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.