Cultura

L'estrena oficial de 'Vicky Cristina Barcelona' a l'Auditori reuneix destacades personalitats del món cultural i polític català

Cinema

L'Auditori de Barcelona ha acollit aquest dissabte a la nit l'estrena oficial de la nova pel·lícula de Woody Allen, 'Vicky Cristina Barcelona'.

El primer dels protagonistes en arribar ha sigut l'actor Javier Bardem, qui ha creuat la catifa vermella quan passaven deu minuts de les deu de la nit. Poc després, ho ha fet el director de 'Vicky Cristina Barcelona', acompanyat de la seva dona, Soon Yi. A continuació, ha sigut el torn de Penélope Cruz, qui portava un vestit negre cenyit i agafada de la mà de Woody Allen. L'arribada d'alguns dels actors protagonistes ha causat molta expectació entre les desenes de persones que s'han congregat als accessos de l'Auditori de Barcelona amb l'objectiu de tenir a prop els seus admirats actors i aconseguir els seus autògrafs.

En l'estrena de l'esperada pel·lícula de Woody Allen, també hi han assistit l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall, juntament amb la seva dona Diana Garrigosa, que han estat conversant amb el director nord-americà. També hi eren el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar; la consellera de Justícia, Montserrat Tura; i la consellera de Treball, Mar Serna, a més de l'exlíder del Partit Popular de Catalunya, Daniel Sirera; el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls i la directora de TV3, Mònica Terribas.

Entre d'altres personalitats del món artístic, s'hi ha pogut veure el dissenyador Javier Mariscal; l'actriu Pilar Bardem, mare de l'actor Javier Bardem i que ha sigut una de les primeres convidades en arribar; els membres del Tricicle Joan Gràcia i Carles Sans; l'actriu Lloll Bertran, que intervé en la pel·lícula; i el cantant i pregoner de les Festes de la Mercè Jaume Sisa.

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, tenia previst assistir a l'estrena oficial de la pel·lícula, però aquesta tarda ha anunciat que no ho faria en senyal de dol per les dues víctimes mortals de l'accident del bus urbà, aquest dissabte al migdia al districte d'Horta. També ha suspès la seva participació, junt amb la resta de regidors, en els actes festius de la Mercè d'aquest dissabte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.