Cinema

cinema

La 13a edició del Most Festival projectarà 46 films

El Most Festival Internacional de Cinema del Vi celebrarà aquest novembre la 13a edició. Del 7 al 17 ho farà al Penedès i del 27 a l’1 de desembre al Priorat. En total es projectaran 46 pel·lícules a la secció Collita (cinema del vi), procedents d’una desena de països. Repetiran la secció de curtmetratges Brot i les sessions Gran Reserva amb preestrenes dels títols més esperats de la temporada.

També hi hauran tastos, el cinema als cellers i altres activitats. Una de les novetats de l’edició d’aquest any és l’estrena d’una nova secció a concurs, Llavor, dedicada a projectes d’escoles de cinema. A més, la regió argentina de Mendoza serà la convidada per la seva tradició vitivinícola.

El Most serà, un cop més, l’espill ideal per estar la dia de les preocupacions del present, dels reptes de futur i de la història del món del vi. Així, la reivindicació del paper de la dona al sector vitivinícola actual, l’emergència climàtica, l’homenatge a figures clau de la nostra terra, la resistència de la vinya en entorns de conflicte bèl·lic d’abast mundial i la descoberta de noves terres de vi, en són només alguns dels aspectes que desgranarà la programació de la Collita d’enguany.

En aquesta ocasió, informa ACN, la celebració del festival coincideix en calendari amb la inauguració del nou VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, i ho festeja amb una imatge gràfica que posa en valor el caràcter global de la cultura local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia