Música

música

Set pianos de cua estaran demà a la disposició de tothom al centre de Girona

La iniciativa ‘La teva ciutat s’omple de pianos’, vinculada al Concurs Maria Canals, arriba per primera vegada a Girona

La Fundació Occident, de GCO (Grup Catalana Occident), i el Concurs Internacional Maria Canals, en col·laboració amb l’Ajuntament de Girona i la Fundació La Ciutat Invisible, portaran la iniciativa La teva ciutat s’omple de pianos per primera vegada a Girona, demà divendres, amb set pianos de cua, dos dels quals de gran cua, repartits per diferents ubicacions del centre de la ciutat. Entre les 11 h del matí i les 8 del vespre, els set pianos estaran a la disposició de músics professionals, estudiants de música, aficionats, professors i alumnes de centres escolars, nens i nenes, i qualsevol persona espontània que vulgui viure l’experiència d’aquesta iniciativa singular.

Els dos pianos de gran cua estaran a la plaça Independència i la plaça Sant Feliu, i la resta a la plaça del Vi; la Rambla / carrer Argenteria; carrer de les Hortes / Santa Clara; el pont de Pedra / Rambla, i la Casa de Cultura.

Els millors moments de la jornada es podran compartir a les xarxes socials mitjançant fotografies, vídeos i missatges amb l’etiqueta #PianosGirona.

Aquesta iniciativa s’ha portat a ciutats d’arreu de l’Estat espanyol, i després de Girona tornarà a fer-se a Madrid el 25 d’octubre vinent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.