Art

cultura

Prop de 1.500 persones assisteixen a la tercera edició de la fira La Mosquitera

La tercera edició de la fira La Mosquitera va congregar prop de 1.500 persones dissabte passat a la Plaça Miquel de Palol de Girona, “consolidant-se com un referent cultural per les artistes emergents” de la demarcació gironina, segons destaquen els promotors. L’esdeveniment, organitzat per a cooperativa Efecte Mosquit en col·laboració amb l’Ateneu Cooperatiu de Terres Gironines, va oferir de les cinc de la tarda a les onze de la nit diverses propostes culturals, exposicions i música en directe amb les actuacions de Ryna DJ i Boom Boom Fighters & Cookah P.

Dotze artistes

La fira va ser el tret de sortida a la tercera edició del Projecte Mosquitera, una iniciativa de la cooperativa Efecte Mosquit que acompanya a dotze artistes durant vuit mesos en el seu procés de professionalització. Els participants d’aquesta tercera edició són Anamaria Carmona, Jessica Adamo, Marilyn Avila, Patricia Santos, Carla Puig, Jordi Ribas, Nes Serrasolses, Judit Freixas, Mentalidad Zero, Gerard Meseguer, Júlia Torrell i Angie Codinach.

Un dels organitzadors de la fira, Edi López Marín, explica que el canvi de format d’aquesta tercera edició –fer la fira a la tarda per atendre alhora un públic familiar i un públic jove– “ha donat resposta als dos objectius principals: apropar als artistes emergents a la ciutadania i reinterpretar el consum artístic”. I hi afegeix que l’organització està molt satifesta amb el resultat: “La resposta del públic ha sigut extraordinària i tots els agents implicats a la fira han sortit molt satisfets. El retorn durant el dia de la fira va ser molt positiu i sobretot per part dels artistes que tenien les parades, pels quals això ha suposat un tret de sortida en la monetització del seu art.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia