Cinema

cinema

Tres produccions internacionals roden al Maresme

Tres produccions internacionals han passat durant les darreres setmanes per diverses localitzacions del Maresme per rodar sèries i pel·lícules amb actors reconeguts. Una és l’esperada minisèrie americana Blade Runner 2099, amb Michelle Yeoh com una de les protagonistes, i Ridley Scott a la producció. El rodatge per a Amazon Prime Video s’ha realitzat durant set dies a l’antic edifici de la Mútua Laboral Midat de Cabrils, i durant quatre dies a la platja de la Roca Grossa de Calella. S’espera la seva estrena durant el 2025.

A Mataró destaca el rodatge de la segona temporada de la guardonada sèrie britànica The Night Manager, coneguda aquí com El infiltrado. Tom Hiddleston, qui dona vida a Loki a Thor, protagonitza aquesta sèrie d’espionatge que ha estat enregistrant algunes de les escenes a l’antiga fàbrica Abanderado durant tres dies. Coproduïda per la BBC i Amazon Prime Video, encara no té data d’estrena.

La capital maresmenca també ha acollit el rodatge de la pel·lícula americana People we meet on vacation, amb els actors Tom Blythi i Emily Bader. És l’adaptació del llibre de comèdia romàntica d’Emily Henry que narra la història de dos amics que intenten arreglar la seva relació trencada amb unes últimes vacances junts.

Aquestes produccions han estat atretes gràcies a la tasca de promoció de la Maresme Film Commission (MFC), l’oficina de rodatges del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia