Música

CULTURA

Sabadell organitza un festival de dos dies pels amants dels mítics Beatles

El proper cap de setmana 19 i 20 d’octubre, Sabadell es convertirà en l’epicentre de la beatlemania gràcies a l’organització del festival Strawberryfest dedicat a la mítica banda de Liverpool, The Beatles. La trobada pels amants del grup serà a la plaça del Gas, amb música i activitats diverses. L’Associació Beatlera de Sabadell organitza el festival, amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell, que desenvoluparà un programa , on la música serà la gran protagonista, però també hi haurà xerrades, presentacions de llibres relacionats amb The Beatles i espectacles infantils.

Durant la presentació del festival, la directora de StrawberryFest, Mercè Barrera va assenyalar que l’objectiu prioritari era aconseguir que Sabadell “sigui un punt de referència Beatle on pugui venir gent d’arreu del país i també d’altres països”. Per la seva part, el regidor de Cultura, Carles de la Rosa, va manifestar la seva satisfacció per la proposta que s’emmarca dins la Capitalitat de la Cultura Catalana que la població vallesana ostenta durant aquest 2024. Finalment, la regidora de Turisme, Katia Botta, va destacar que el festival va més enllà de la música perquè “ és un espai cultural que ofereix activitats relacionades amb els Beatles per a totes les edats, consolidant Sabadell com una destinació cultural atractiva i dinamitzadora”.

Pel que fa als concerts, el fil conductor serà la història dels Beatles passant per totes les seves etapes. El dissabte se centrarà en els inicis del grup, mentre que el diumenge es farà un repàs als grans èxits de cadascuna de les èpoques. En total, 7 concerts (8 comptant l’espectacle infantil), tres dissabte i quatre diumenge, a càrrec dels grups Because, Four After 909, Hey Bulldogs, Barcelona Ukelele Club, Ángel Misterioso, Rubbe Soul i The Beatboys

L’organització vol consolidar el festival i poder reeditar-lo anualment. Al mateix temps, es pretén connectar Strawberryfest amb altres festivals ja existents a d’altres ciutats europees i que atregui públic d’arreu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia