Música

música

Concerts a Cegues en onze espais icònics de Girona al novembre

La sisena edició dels Concerts a Cegues inclourà 19 concerts en 11 espais icònics de Girona, segons s’ha anunciat aquest matí. El cicle de concerts sorpresa, en molt petit format (màxim de 50 espectadors), en espais singulars es farà del 9 al 30 de novembre i incorpora aquest any quatre noves ubicacions: el saló de plens de l’Ajuntament –on s’obrirà l’esdeveniment–, l’església de Sant Nicolau, la Farinera Teixidor i la Casa de les Arts. Al marge de les noves localitzacions, aquesta edició també recuperarà un espai com els Soterranis de la Catedral, que no formava part del festival des del 2021, i tornarà a Sant Pere de Galligants i Museu del Cinema, dues localitzacions que tampoc havien format part de l’edició de 2023. Sí que es mantindran ubicacions ja icòniques dels Concerts a Cegues com la Casa Masó, la presó del Museu d’Art i la Capella de Sant Jaume, a Pedret, i es tornarà a un espai que es va estrenar l’any passat amb gran èxit com és CookinGirona.

El festival inclourà concerts cada cap de setmana de novembre i amb dues sessions en pràcticament tots els espais. A més, tots els dissabtes es combinaran concerts de forma simultània en dues ubicacions diferents i s’augmentarà el número de concerts respecte edicions anteriors. Així, tot i mantenir els mateixos aforaments reduïts que en edicions anteriors, enguany es posaran a la venda prop de 200 entrades més que en l’edició de 2023 per “donar resposta a l’alta demanda de públic que té el festival”, segons es destaca des de l’organització, que recorda que els últims quatre anys tots els concerts han han penjat el cartell d’entrades exhaurides “cada vegada a major velocitat”.

Com és habitual, la programació serà coherent amb la trajectòria del festival, i se centrarà principalment en la música catalana i en català, amb una forta presència de propostes gironines o que combinarà noms emergents i de futur amb veus ja consolidades dins l’escena musical del país. En els últims anys, han passat pel cicle artistes com Lluís Gavaldà, Judit Neddermann, La Ludwig Band, Xavi Sarrià o David Carabén.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia