Música

música

Sopa de Cabra i Sidonie publiquen ‘Hyde Park’, tercer avançament del disc ‘Ànima’ dels gironins

També s’estrena el tercer episodi del videopòdcast ‘Bull d’Ànima’, sobre la col·laboració entre els dos grups

S’anuncia la gira de presentació del nou disc, que s’iniciarà el 19 de novembre al Palau de la Música

Sopa de Cabra i Sidonie publiquen avui el single Hyde Park, el tercer avançament del nou disc de la banda gironina, Ànima, que es publicarà el pròxim 15 de novembre després de cinc anys sense cançons inèdites. “Amb influències de la música britànica, Hyde Park és un tema de pop amb reminiscències d’altres estils com ara el rock o fins i tot del grunge d’harmonies més elaborades. Una cançó vitalista que ens parla d’un amor a primera vista, com el que es professen els Sopa de Cabra i els Sidonie, una de les bandes amb més credibilitat i prestigi de l’escena indie-rock estatal”, s’explica en el text promocional de la nova cançó.

Coincidint amb el llançament de la cançó, avui també s’anuncia la gira de presentació del nou disc que s’iniciarà el 19 de novembre al Palau de la Música i que passarà per Girona, Lleida, Manresa o Palma de Mallorca entre altres ciutats. Serà una gira curta de només deu concerts que comptaran amb un disseny i repertori especial, on s’interpretarà íntegrament el nou disc comptant amb alguns dels col·laboradors i col·laboradores que hi han participat. Les entrades ja estan disponibles a la web de la banda .

Ànima és un dels treballs més ambiciosos i laboriosos dels Sopa”, s’afegeix sobre el nou treball. Cada cançó del disc compta amb un col·laborador o col·laboradora amb qui el grup gironí ha fet conjuntament la cançó. Per conèixer el procés de gravació i saber que uneix a cada artista amb els gironins, cada cançó va acompanyada del videopòdcast anomenat Bull d’Ànima . De moment, ja s’han publicat els corresponents a Triquell, Beth i, des d’avui, Sidonie.

Els concerts de la gira Ànima seran els següents: 19 novembre, al Palau de la Música, de Barcelona; el 28 i el 29 novembre a l’Auditori Nacional d’Andorra; el 6 de desembre a l’Auditori Girona, dins de Temporada Alta; l’11 de gener, al Teatre de la Llotja, de Lleida; el 28 febrer, al Teatre Kursaal, de Manresa; l’1 de març, a l’Auditorium de Palma de Mallorca; el 21 març, a L’Atlàntida de Vic, i el 22 març al Teatre Fortuny, de Reus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia