Cultura

Agustí Esteve, nou director d'Informatius de Catalunya Ràdio

Comunicació

Agustí Esteve, fins ara coordinador d'El matí de Catalunya Ràdio, rellevarà Jordi Lucea en la direcció dels serveis informatius i Lucea dirigirà el 3cat24. Aquesta ha estat la decisió del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que aquest dimecres ha aprovat la reorganització de l'equip directiu del grup d'emissores de Catalunya Ràdio proposada pel director del grup, Oleguer Sarsanedes.

El nou organigrama inclou la creació d'una nova àrea d'Estratègia, el nomenament de nous equips en la direcció de programes i d'informatius i la incorporació un cap de gabinet de direcció i comunicació

A més d'Agustí Esteve com a director, en l'àrea dels serveis informatius s'incorpora també Marta Prat com a subdirectora i coordinadora de Catalunya Informació. Prat era fins ara la responsable de la secció d'Internacional dels informatius del grup d'emissores.

Àrea de Programes
El fins ara subdirector de Programes, Santi Carreras, i director en funcions des del mes de juliol quan Neus Bonet va deixar el càrrec, n'ocuparà la direcció. El periodista Frederic Porta en serà el subdirector. Aquesta àrea tindrà més competències que fins ara ja que en dependran Emissions i Logística de Programes, i també Esports, Catalunya Ràdio, Catalunya Música, iCat fm, Internet i els serveis de Documentació, Discoteca i la Unitat d'Assessorament Lingüístic (UAL).

Pel que fa al departament d'Esports, que depèn de l'àrea de Programes, ha estat nomenat Jordi Iturria, actual editor i presentador del programa L'Esport al punt, l'espai esportiu més veterà de Catalunya Ràdio.

Jaume Masdéu torna a Brussel·les
El fins ara responsable del portal 3cat24.cat, Jaume Masdeu, ha estat nomenat delegat de Catalunya Ràdio a Brussel·les, amb l'objectiu de potenciar la informació europea.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.