Cultura

L'associació Pallapupas estrena un espectacle solidari al teatre El Centre del Poblenou

Cultura

L'associació de pallassos Pallapupas estrena aquest dissabte un nou espectacle solidari, titulat Un concurs de nassos, que es podrà veure a partir de les cinc de la tarda al teatre El Centre, al Poblenou de Barcelona.

El muntatge, una conxorxa per aconseguir el nas d'or, unirà quatre concursants, dos ballarins, el jurat més dur del món, algun espontani, actuacions d'alt risc, tensió màxima i rialles assegurades, segons anuncia el col·lectiu, una associació sense ànim de lucre que treballa als hospitals i centres sociosanitaris per millorar la qualitat de vida dels infants, joves i ancians malalts.

L'entrada per aquest espectacle, que representa un donatiu per a l'associació, és de 8 euros, per als majors de dos anys. Les entrades es poden reservar per correu electrònic a [email protected], a través de www.atrapalo.com, o trucant per telèfon al 93 345 59 13 indicant el nom i telèfon. També es poden comprar directament a la taquilla del teatre des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.