Cultura

El periodista Antoni Bassas marxa a Washington com a corresponsal de TV3

Comunicació

El futur del periodista Antoni Bassas s'ha aclarit. Bassas s'incorpora a la Televisió de Catalunya i marxarà a Washington com a corresponsal de TV3 en substitució d'Albert Elfa a partir del 2009, segons ha pogut saber l'AVUI.CAT.

D'aquesta manera, l'actual corresponsal a Washington, Albert Elfa, juntament amb Raquel Sans, actual presentadora del TN vespre, encapçalaran la cobertura especial de les eleccions nord-americanes del 8 de novembre.

Antoni Bassas va anunciar el juliol passat per antena que deixava El matí de Catalunya Ràdio després de 14 temporades al capdavant del programa "per falta d'acord amb la direcció de l'emissora". Segons el periodista, la proposta de la nova temporada modificava el format del programa. "L'oferta que m'han fet no és bona pel programa, per la ràdio, no és bona per mi", va manifestar.

Canvis a TV3
A més, la secció d’Internacional experimentarà diversos canvis. L’actual cap de secció, Martí Anglada, marxarà a fer de corresponsal a Brussel·les, en substitució de Carles Prats, i l’excorresponsal a l'Orient Mitjà, Isabel Galí, s’encarregarà de la nova corresponsalia a Sud-amèrica, que serà itinerant en funció d'on es focalitzi la informació.

Galí assumirà la corresponsalia aquest octubre, mentre que els canvis en les corresponsalies de Washington i Brussel·les es produiran al llarg de 2009.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.