Cultura

Helena Garcia Melero farà un 'late show' a TV3

Comunicació

La periodista Helena Garcia Melero presentarà un programa a la mitjanit, i Bruno Oro i Clara Segura en conduiran un d'humor –anomenat Vinagre– que parlarà dels estereotips, segons ha avançat la directora de Televisió de Catalunya, Mònica Terribas, a El matí de Catalunya Ràdio.

Terribas ha concretat que el nou programa de Garcia Melero s'allunyarà del format clàssic de late show, el qual es limita als monòlegs i les entrevistes. Per això, es prepara amb la col·laboració dels departaments d'esports, entreteniment i informatius.

Sud-amèrica, "fonamental"
Terribas s'ha pronunciat sobre els canvis a la secció d'internacional de TV3. Respecte a l'obertura de la nova corresponsalia a Sud-amèrica, que encapçalarà Isabel Galí, ha dit que la considera "fonamental per tenir informació de primera mà". Aquesta zona és considerada de màxim interès sociopolític i a més és l'origen de moltes de les persones que viuen al nostre país.

Pel que fa a les crítiques sorgides pel descens d'audiència de TV3 a l'estiu, Terribas ha assegurat que centrar el debat només en les xifres és empobridor i ha volgut remarcar el lideratge que sí que tenen els informatius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.