Cultura

El català Manuel Carot, finalista al concurs internacional de manga

Còmic

El dibuixant català Manuel Carot Rodríguez ha quedat finalista, per segon any consecutiu, a la segona edició del concurs International Manga Award, organitzat pel Ministeri d'Afers Estrangers del Japó, segons informa l'ambaixada nipona.

Aquest és el segon any que el català Manuel Carot Rodríguez aconsegueix quedar entre els setze artistes finalistes, gràcies al seu còmic Saltant al buit, que narra la història de tres aficionats al parkour (esport de carreres al carrer que consisteix a superar els obstacles de la ciutat que es troben pel camí).

MAN és el pseudònim amb el qual es coneix a aquest dibuixant, que també va quedar finalista en la primera edició del Premi Internacional de Manga el 2007 amb el seu còmic ARI, La Salvadora de l'Univers.

El guanyador de la segona edició aquest concurs ha estat el xinès Lau Wan Kit amb la seva obra Feel 100%.

El Premi Internacional de Manga, iniciativa de l'exministre d'Afers Estrangers del Japó Taro Aso, se celebra des de fa dos anys amb l'objectiu de promoure la cultura popular japonesa del dibuix manga a nivell mundial i, al mateix temps, premiar a aquells artistes que ajudin a la seva difusió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.