Cultura

'Skin' agafa impuls

David Slade començarà a rodar el maig del 2010 l’adaptació de la novel·la de Sánchez Piñol ‘La pell freda

La productora franco-espanyola Zanzaman ha començat a posar fil a l’agulla per portar al cinema la novel·la d’Albert Sánchez Piñol  La pell freda després d’haver-ne adquirit els drets fa dos anys. Segons la revista nord-americana Variety, ha fitxat David Slade per materialitzar el projecte, que esperen començar a rodar cap al març del 2010. El director britànic realitzarà en breu la segona part de la sèrie de vampirs Crepuscle.

Jesús Olmo (28 setmanes després, Ruleta) ha escrit el guió en anglès del film. Zanzaman l’havia encarregat als germans David i Àlex Pastor, dos cineastes catalans que viuen als EUA, però ha canviat d’opinió. El títol provisional és Skin, derivat de la traducció del bestseller a l’anglès, Cold skin.

Amb el repartiment encara per decidir –fa dos anys van dir que hi hauria estrelles–, la productora ha anunciat que invertiran en la pel·lícula 25 milions de dòlars (19 milions d’euros) i que hi haurà molts efectes especials. Tampoc s’ha decidit encara on rodaran, encara que la localització de la novel·la en una illa de l’Atlàntic sud fa que sigui possible filmar-la en molts indrets. D’entrada, Zanzaman, tanmateix, es decantava per Islàndia.

Slade s’ha especialitzat en pel·lícules de terror i per això des de la productora asseguren que mai no han pensat en cap altre director. “David sempre ha estat la nostra primera opció per a La pell freda perquè sap com manegar el terror psicològic, i també és un entès en els ginys més nous”, apunta a Variety Denise O’Dell, la productora del film juntament amb Mark Albela. Skin serà present ja al mercat cinematogràfic que es desenvolupa a Cannes durant la celebració del festival de cinema (del 13 al 24 de maig). La novel·la de Sánchez Piñol ha estat traduïda a una trentena d’idiomes i es va editar en anglès fa tres anys als Estats Units i el Regne Unit, on va tenir un cert èxit de crítica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.