Cultura

Pitingo presenta el seu 'Soulería' al Coliseum de BCN

Música

El cantant de flamenc Pitingo porta a Barcelona un espectacle amb cançons del seu nou disc, Soulería, acompanyat de Juan Carmona (fundador del grup Ketama) i cinc solistes de The London Community Ghospel Choir.

L'espectacle, que s'estrena aquesta nit i estarà a la Ciutat Comtal fins al dia 1 de març, és una fusió de gèneres musicals molt variats: flamenc contrastat amb música negra a més de gospel, soul i pop. Els músics faran versions de temes de Bob Marley, Nirvana, Ray Charles, Police o The Beatles, entre d'altres.

Aquest espectacle és el mateix que Pitingo va presentar el passat desembre a l'Auditori de Barcelona, dins els actes organitzats pel X Festival Mil·lenni. En aquella ocasió, el cantant va afirmar que se sentia molt còmode amb el "respecte especial" que nota en el públic barceloní.

Soulería és una barreja de soul i buleria, una representació del "gitano amb ànima negra" que el cantant es considera, "una altra manera de cantar flamenc sense desvirtuar-lo".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.