Cultura

Les noves cançons de Winehouse no agraden a la seva discogràfica

MÚSICA

Cançons amb massa influències reggae i amb lletres excessivament fosques. Aquestes són les excuses que, segons el diari The Sun, la discogràfica Island Records li ha donat a la cantant Amy Winehouse per rebutjar els temes que l'artista havia anat a enregistrar al Carib de cara al seu proper àlbum.

La discogràfica creu que els seguidors de Winehouse se sentirien molt decebuts si, després del Back to Black que va vendre onze milions de còpies arreu del món, la polèmica intèrpret presentés les cançons amb què ha tornat de Santa Lucía després d'una breu retirada.

El so Winehouse s'ha convertit en una marca que cal explotar, i no seria "astut" un canvi tan brusc, de la música negra al reggae, afirma la discogràfica.

En els temes proposats per Winehouse, Island Records hi troba mancances tant en l'estil com en les lletres, que, segons una font anònima, farien excessives i massa explícites referències a la tempestuosa relació de la cantant amb el seu ex marit, Blake Fielder-Civil.

Si bé en el passat Amy Winehouse ja s'havia inspirat en relacions sentimentals pròpies per escriure les seves cançons, sembla que "aquesta vegada s'està endinsant en un terreny massa qualificador", ha dit la font.

Malgrat tots els seus escàndols i addiccions, la tornada de Winehouse a la música és una cosa que ha de tractar-se amb molta calma, afirmen des de la discogràfica. "És crucial que la tornada d'Amy es gestioni correctament. Si ella treu un disc a mig fer, la seva carrera a llarg termini pot córrer un seriós perill", afirma l'informant de The Sun, que també assegura que tota la gent de la discogràfica està centrada que això no passi "encara que suposi dir-li a Amy algunes coses que probablement no li agradaria escoltar".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.