Cultura

Paul McCartney i Ringo Starr firmen una guitarra que s'exposarà al Museu del Rock de Barcelona

Els exbeatles Paul McCartney i Ringo Starr han firmat una guitarra per al Museu del Rock de Barcelona, que s'exposarà a la quarta planta del futur centre comercial de Les Arenes, a la plaça Espanya de Barcelona.

Segons un comunicat, després del concert benèfic que van fer els dos exbeatles al Radio City Music Hall de Nova York, van firmar la guitarra que simbolitza la seva unió -sempre qüestionada- i que demostra que les cançons i l'amistat estan per sobre de totes les discrepàncies del passat, segons s'indica.

La guitarra elèctrica formarà part de la col·lecció de Jordi Tardà que té el Museu, i en la qual es troben les guitarres de Bruce Springsteen, els Rolling Stones, Aerosmith, AC/DC, Kurt Cobain, Eric Clapton i Chuck Berry, entre d'altres.

McCartney i Starr van actuar junts per última vegada en el concert homenatge a l'exbeatle George Harrison, el 2002, en el Royal Albert Hall de Londres, un any després de la seva mort.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.