Cultura

El protagonista de 'Billy Elliot' encarnarà el 'Tintín' de Spielberg

Cinema

El jove actor Jamie Bell, que va interpretar el nen protagonista del film Billy Elliot, serà el rostre del famós reporter del còmic Tintín a la pel·lícula dirigida per Steven Spielberg, segons han informat Paramount i Sony.

Bell estarà acompanyat per Daniel Craig, l'últim dels actors que ha encarnat James Bond, que interpretarà el malvat Red Rackham en la primera aventura de l'anunciada saga cinematogràfica, The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn, que es farà en tres dimensions.

A més d'aquests dos actors, que tornaran a compartir pel·lícula després de la seva participació a Defiance, destaca la presència d'Andy Serkis (Gollum a El senyor dels anells), Toby Jones (Frost/Nixon) i Mackenzie Crook (Pirates del Carib).

Spielberg, que dirigirà la pel·lícula, també farà les feines de producció amb Peter Jackson (saga d'El senyor dels anells) i Katheleen Kennedy, habitual en els projectes de Spielberg des d'E.T.: l'extraterrestre.

Trilogia de Tintín
Jackson reprendrà el relleu de Spielberg per a la segona entrega de les històries de Tintín i el seu nom sona també per dirigir la tercera part i completar així una possible trilogia. La pel·lícula ha començat aquest dimarts el seu procés de producció i serà la primera d'una sèrie pensada per ser gravada en 3D.

La cinta està basada en la icona del personatge del còmic de Georges Remi, més conegut com Hergé, i es preveu que arribi als cinemes el 2011.

Les aventures de Tintín van ser creades per Hergé fa 80 anys i estan formades per una sèrie de 24 llibres dels que s'han venut més de 200 milions de còpies a tot el món i han estat traduïts a setanta llengües.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.