Cultura

El delegat d''El Periódico' a Madrid substituirà el director d''El País' a Barcelona

El delegat a Madrid d'El Periódico de Catalunya, Enric Hernández, substituirà el director de l'edició de Catalunya d'El País, Xavier Vidal-Folch, segons han confirmat a l'ACN fonts d'aquest diari. Enric Hernández (Terrassa, 1969) es va incorporar a El Periódico el 1998 com a redactor en cap de la secció de política, i posteriorment va esdevenir el delegat d'aquest diari a Madrid. El 2006 el van nomenar subdirector. Prèviament havia estat delegat de l'AVUI a Madrid, i també ha participat en debats televisius i radiofònics. Vidal-Folch conservarà el càrrec de director adjunt i serà el responsable de les Relacions Internacionals.

Vidal-Folch ha assumit el càrrec de director adjunt d'El País des del 1989. Ha treballat en aquest rotatiu des del 1982 i redactor en cap i delegat de l'oficina del diari a Brussel·les.

Xavier Vidal-Folch també va ser escollit el 2008 president del World Editors Forum, l'associació mundial per a executius de redacció dins l'Associació Mundial de Diaris.

El nou director de l'edició catalana d'El País, Enric Hernández, s'incorporarà al diari a finals de març o principis d'abril, segons han indicat fonts del diari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.