Cultura

Milà abandona 'La tribu'

"La realitat és que La tribu es va pensar com un programa que analitzaria des de la nostra mirada i això, de moment, no ha estat el que hem fet", escriu Milà en el seu blog

Mercedes Milà ha decidit abandonar el programa de Telecinco que compartia amb Xavier Sardà, Carlos Latre i Boris Izaguirre, després de dues emissions poc exitoses de La tribu.

Els motius, els detalla la mateixa Milà en el seu blog, Lo que me sale del bolo, i segons diu, se centren en la diferència entre el que la periodista va pensar que seria el programa i el que ha estat en realitat.

"La realitat és que La tribu es va pensar com un programa que analitzaria des de la nostra mirada i això, de moment, no ha estat el que hem fet", escriu Milà.

I, afegeix: "Sempre tinc molt en compte els índexs d'audiència i en aquest cas han estat molt clars: no els hem agradat. Prefereixo acceptar el veredicte i marxar".

El programa ha obtingut una quota de pantalla del 14,9% el primer dia d'emissió, i del 9,4%, el segon.

Dit això, Milà apunta el possible futur del programa a partir d'ara. "Potser ara sense mi serà possible fer del programa un espai més proper al que en el seu dia va ser l'històric Crónicas marcianas, però aquesta no era la idea que Sardà, Boris, Latre i jo teníem quan vam començar a somiar junts. Tant de bo aconsegueixin canviar la tendència i sobretot, tant de bo siguin feliços amb el que facin".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.