Cultura

CiU demanarà la dimissió del director de Catalunya Ràdio

Consideren que les últimes dades de l’EGM són “l’evidència de la pèssima gestió de l’emissora”, que “els canvis fets a Catalunya Ràdio han estat guiats per interessos polítics” i que “el que cal és un canvi profund”

El grup parlamentari de Convergència i Unió demanarà en la propera comissió de control de l’actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals del Parlament la dimissió del director de Catalunya Ràdio, Oleguer Sarsanedes, després de la caiguda en picat de l’emissora pública.

Segons un comunicat de la formació, la diputada de CiU al Parlament, Joana Ortega, creu que les últimes dades de l’EGM són “l’evidència de la pèssima gestió de l’emissora”, que “els canvis fets a Catalunya Ràdio han estat guiats per interessos polítics” i que “el que cal és un canvi profund”. En la seva opinió, “aquest canvi profund passa, entre d’altres mesures, per un canvi en la direcció de Catalunya Ràdio”.

Ortega adverteix que Catalunya Ràdio està deixant de ser la ràdio nacional de Catalunya, que ha tingut una caiguda en picat de l’audiència i que en la següent onada podria passar al tercer lloc i veure’s avançada per la SER. En aquest sentit, lamenta “la manca d’ambició per fer uns mitjans de comunicació públics líders” i per aquest motiu ha avançat que en la propera sessió de la comissió parlamentària encarregada del control dels mitjans públics “CiU reclamarà que es facin els canvis adients i, això passa, entre d’altres mesures, per una reestructuració global i perquè s’assumeixin responsabilitats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.