Cultura

El Jueves emetrà un programa de sàtira política sobre La Moncloa a internet

Seguint l'estil de la sèrie televisiva Polònia de TV3, Jueves TV (www.eljueves.es) presenta una producció de dibuixos animats que tindrà com a protagonistes els polítics del Palau de la Moncloa. Catalogada com a sèrie d'humor per a adults, s'emetrà cada dijous a partir del 19 de març que ve en capítols que duraran un minut. La primera temporada comptarà amb vint episodis.

La història se situa a la residència del president del govern espanyol l'any 2009. Segons han explicat els humoristes, l'equip de El Jueves TV ha enviat "espies" a la Moncloa  per "registrar escenes que podrien enfonsar Zapatero i la resta de l'executiu espanyol". A la sèrie, apareix un Zapatero caricaturitzat que governa "per dir alguna cosa" el país, una vicepresidenta De la Vega que "es passa el dia intentant arreglar les seves constants sortides de to" i un Pedro Solbes que "ni tan sols és conscient de ser ministre d'economia". Estaran acompanyats per la ministra de Defensa, Carme Chacón, "que sent una forta atracció sexual cap a Zapatero", per Mariano Rajoy "que té un coeficient intel·lectual semblant al del president espanyol" i, fins i tot, per l'esperit d'Aznar, que resideix a la Moncloa. A més, un terrorista etarra protagonitzarà aparicions al jardí del Palau i altres personatges com Sarkozy, el papa Benet XVI, Barack Obama i el rei Joan Carles, entre d'altres, també visitaran la Moncloa durant aquesta primera temporada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.