Cultura

L'actriu Farrah Fawcett, malalta de càncer, ingressa en un hospital de Los Angeles

L'actriu Farrah Fawcett, que lluita contra el càncer des de fa gairebé tres anys, va ingressar aquest dijous en un hospital de Los Angeles, els Estats Units, segons han informat els mitjans nord-americans.

L'exestrella de la sèrie Els àngels de Charlie, de 62 anys, va ser hospitalitzada dijous, segons la revista People. La pàgina d'internet Radaronline, que va tenir la primícia, ha afirmat, segons les seves fonts, que l'actriu estava inconscient. L'hospital no ha estat identificat.

A Fawcett li van diagnosticar un càncer de còlon el setembre del 2006. Quatre mesos més tard s'havia declarat lliure del càncer, però la malaltia va reaparèixer el maig del 2007.

Va viatjar a Alemanya per rebre un tractament alternatiu i va publicar les seves experiències, les imatges de les quals va compartir amb programes d'entreteniment a començaments del 2008.

Escollida per Spelling
L'actriu de Texas va arribar a la fama per un pòster en què posava amb un banyador vermell. El 1976, el productor de televisió Aaron Spelling la va elegir per formar part d'Els àngels de Charlie, on va interpretar Jill Munroe, la detectiu bronzejada de llarga cabellera rossa.

Actuant al costat de les actrius Jaclyn Smith i Kate Jackson, Fawcett es va convertir en la principal atracció de l'exitosa sèrie, però va renunciar-hi al final de la primera temporada. Després de ser demandada per incompliment de contracte, va fer diverses aparicions com a convidada els anys següents.

L'actriu va buscar deixar enrere el seu estatus de símbol sexual interpretant papers més complexos en la dècada de 1980. Va rebre bones crítiques quan va fer el paper d'una supervivent de violència domèstica a El llit cremat, el 1984, pel·lícula per la qual va rebre la primera de tres nominacions als premis Emmy.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.