Cultura

TV3 emet demà l'últim programa d' 'Hora Q'

La darrera edició comptarà amb una entrevista a Manel Pousa i farà un repàs dels moments que s'han viscut al programa en els seus 6 mesos i escaig d'emissió

TV3 emetrà demà l'últim programa d'Hora Q, que presenta la periodista Helena García Melero, amb una entrevista a Manel Pousa, conegut com a Pare Manel, segons ha informat avui la cadena catalana.

El programa es va emetre per primera vegada el 10 de novembre del 2008 i demà recordarà alguns dels moments amb els convidats que durant més de sis mesos han passat pel plató, com el president del Congrés, José Bono; el líder del PP, Mariano Rajoy; l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall, i el jugador del FC Barcelona Thierry Henry.

També s'emetran moments que fins ara els teleespectadors no han vist, i Manel Lucas s'encarregarà de repassar comiats històrics, com el de l'expresident del Barça Josep Lluís Núñez i el de l'expresident del govern espanyol José María Aznar, entre d'altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.