Cultura

El cicle 'De prop' porta a la Pedrera el pop-folk de grups catalans emergents

Música

L'auditori de Caixa Catalunya a La Pedrera acollirà des d'aquest dijous i fins el 2 d'abril diversos concerts de bandes catalanes de pop-folk, entre els que destaca el grup Manel, guanyador del guardó al millor disc de pop-rock als últims premis Enderrock.

Els concerts, gratuïts, se celebraran cada dijous a la Pedrera, emmarcats en el cicle De prop, un projecte que vol ser "un mostra dels estils creatius que s'expressen en català".

El cicle s'inicia aquest dijous amb el concert del quartet barceloní Manel, que presentarà les cançons d'Els millors professors europeus, el seu primer i fins ara únic disc.

El dijous 19 de març hi tocarà Sanpedro, que presentaran L'atracció monumental, un projecte més personal i independent respecte a l'àlbum que els va donar a conèixer, La porta estreta.

La Brigada actuarà a la Pedrera el dijous 26 de març, en un concert en el qual la banda presentarà L'obligació de ser algú, el seu primer disc en català. La banda, que va néixer com un projecte personal de Pere Agramunt, va començar l'any 2005 cantant en anglès amb el nom de The Light Brigade, encara que tres anys més tard va decidir "apostar per la fidelitat dels seu públic" i cantar en català.

El cicle es tancarà el 2 d'abril amb El petit de Ca l'Eril!, el projecte de cançons de Joan Pons on rendeixen homenatge als sons acústics. La banda, que busca la senzillesa musical en les seves cançons, presentarà temes sobre petites coses, inspirades en la fauna i la flora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.