Cultura

Els dibuixos dels grans mestres europeus del segle XIX, al Metropolitan de Nova York

Art

Fins al 26 d'abril es pot veure al Metropolitan de la ciutat de Nova York l'exposició De Rafael a Renoir: Dibuixos de la col·lecció de Jean Bonna.

Aquesta és la primera mostra extensa dedicada als dibuixos dels grans mestres europeus del segle XIX de la col·lecció particular del suís Jean Bonna.

Alguns dels 120 dibuixos exposats, que recorren 500 anys d'història de l'art, des del Renaixement fins al 1900, i representen la diversitat d'escoles artístiques d'Itàlia, el nord d'Europa i la Gran Bretanya, entre altres països, són obres mestres.

La selecció inclou obres d'artistes com Rafael, Andrea del Sarto, Parmigianino, Canaletto, Rembrandt, Claude Lorrain, Watteau, Chardin, Boucher, Fragonard, Goya, Ingres, Gericault, Delacroix, Manet, Burne-Jones, Whistler, Degas, Cézanne, Renoir, Gauguin, Van Gogh, i Seurat, així com dibuixos de pintors menys coneguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.