Cultura

'El dietari bisbe Messeguer' i 'El llibre de les Punxes', entre els títols que més es vendran a Ponent per Sant Jordi

Llibres

Els llibreters de les comarques de Lleida esperen que entre els títols més venuts aquest Sant Jordi s'hi situïn els treballs d'autors locals, El llibre de les Punxes de Josep Ramon Correal i El dietari bisbe Messeguer. Altrament, tot i la crisi els llibreteres lleidatans es mostren optimistes pel que fa a vendes i confien en mantenir les xifres de vendes de llibres dels darrers anys, segons ha explicat el responsable de la llibreria Caselles i president del Gremi de Llibreters de Lleida, Jordi Caselles, ja que Sant Jordi 'és una tradició consolidada'. Al 2007, a les comarques de Lleida es van vendre al voltant d'uns 15.000 llibres, el que suposa entre un 8 i un 10% del total de vendes anuals.

Els llibreters catalans esperen que entre els llibres més venuts aquest Sant Jordi hi hagin  les dues primeres entregues del suec Stieg Larsson, o portats a la gran pantalla com El lector, Assaig sobre la ceguera de Saramago, l'oscaritzada Slumdog millionaire o Gomorra. Entre els escriptors catalans, surten amb avantatge Gaspar Hernàndez, que acaba de publicar El silenci; l'Olor de colònia de Sílvia Alcántara, o els premiats Carles Casajuana i Lluís Anton Baulenas, a més del poeta Joan Margarit, o la sempre ben rebuda Carme Riera, que acaba de treure al mercat Amb ulls americans



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.