Cultura

Ramon Font pren possessió del CAC i promet defensar l'"interès general"

El nou president del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), Ramon Font, ha pres possessió del càrrec aquest divendres al matí prometent que es dedicarà a "la defensa de l'interès general dins l'àmbit de la comunicació".

Ramon Font creu que els mitjans necessiten sotmetre's a una "sèrie de regles i de limitacions" que "garanteixen els drets dels ciutadans".

El president de la Generalitat, José Montilla, ha demanat als membres del CAC, i al seu nou responsable, que "facin honor a les seves obligacions amb Catalunya".

Ramon Font i Bové va néixer a Cervera l'any 1952 i ha exercit de corresponsal de Catalunya Ràdio, de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), de RNE i de TVE a Portugal. A Catalunya, ha estat responsable de les redaccions de la SER i de TVE i director de Ràdio Nacional d'Espanya a Catalunya i del centre de producció de TVE a Sant Cugat. Durant els Jocs Olímpics va dirigir la Ràdio Olímpica, tasca per la qual va rebre la medalla Barcelona'92 de l'Ajuntament de Barcelona.

Durant sis anys ha estat consultor de Lisboa'94 Capital Europea de la Cultura i de l'Exposició Universal, que va tenir lloc a la capital portuguesa el 1998. És president de l'Associació de la Premsa Estrangera a Portugal, on ha rebut les condecoracions de l'Ordre de l'Infante Dom Henrique i de l'Ordre del Mèrit.

El 2006 va ser nomenat secretari de Comunicació del Govern de la Generalitat. Els dos darrers anys ha treballat com a conseller de Porto Canal TV. A l'acte de presa de possessió també han assistit els nou membres del CAC, els directors de les principals empreses informatives catalanes i el conseller de Cultura i Mitjans Audiovisuals, Joan Manuel Tresserras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.