Cultura

Acció de protesta contra els cinemes contraris a la nova llei de cinema en català

El grup de Facebook que convoca el boicot es presentarà al Comedia i exigirà el llibre de reclamacions perquè no hi fan cap film en la llengua pròpia del país

El grup de Facebook Si els cinemes fan vaga contra el català, els catalans fem vaga de cinemes  ha convocat per al dimecres 3 de febrer una acció de protesta que té la intenció de mostrar el seu rebuig als cinemes contraris a la nova llei de cinema en català, agrupats sota el Gremi d'Empresaris de Cinemes de Catalunya.

L'acció consistirà en una concentració a les 19.30 hores davant del cinema Comedia, fer-hi cua i, un cop s'arribi a les taquilles, demanar quina de les pel·lícules projectades és en català per, posteriorment, exigir el llibre de reclamacions, ja que no n'hi ha cap.

El grup de la plataforma digital, que va crear-se convocant un boicot a partir del 2 de febrer contra els cinemes que facin vaga aquest dilluns, ja compta amb més de 16.382 membres, segons la xifra d'aquest divendres a les set de la tarda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.