Cultura

Autoritzen una exposició itinerant amb records de Jackson

Es calcula que aportarà 6 milions de dòlars, que es repartiran entre la mare i els fills del cantant, i la beneficència

La Cort Superior del comptat de Los Angeles ha aprovat l'acord entre els gestors del patrimoni de Michael Jackson i la promotora de concerts AEG per organitzar una gira per tres ciutats amb records de l'artista.

En una vista oral que s'ha allargat durant tota la jornada de divendres, el jutge ha donat el vist-i-plau al contracte tot i les objeccions presentades pels advocats de la mare del rei del pop.

Els representants de Katherine Jackson han al·legat que la gira hauria d'haver sortit a concurs per buscar una més gran rentabilitat i que els executius al capdavant de l'imperi del cantant haurien d'haver demanat un percentatge més gran en el repartiment de beneficis, que dividiran a parts iguals entre els signants.

L'exposició de records de Jackson es calcula que aportarà fins a 6 milions de dòlars a la fortuna del rei del pop, un llegat que té com a hereus en un 40% a la seva mare, un altre 40% per als seus tres fills i el 20% restant que anirà a beneficència.

L'advocada dels fills de Jackson, que també ha assistit a la vista oral, no s'ha oposat a l'acord per l'exposició itinerant que està previst que coincideixi amb l'estrena de la pel·lícula que conté les últimes gravacions de Michael Jackson, This is it, que arribarà als cinemes nord-americans el 28 d'octubre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.