Cultura

Realitat a cara i creu

La Sexta estrena una sèrie d'El Terrat que explica els extrems oposats d'un tema

La Sexta ha buscat un relleu a Salvados perquè li dóna vacances fins al setembre. Es tracta d'una sèrie documental, titulada Vuelta y vuelta, que un cop per setmana es dedicarà a contrastar un mateix fet quotidià des de dos punts de vista contrastats i netament oposats.

Per començar, avui les dues cares de la moneda seran les del futbol. Així, es compararan pràctiques, tàctiques i costums del futbol professional en relació amb l'amateur.

En concret, a la mateixa hora de la franja de màxima audiència en què s'emetia Salvados, Vuelta y vuelta s'estrena amb un programa sobre el dia a dia del Deportivo de la Corunya, que es compararà amb el d'un club de Tercera Regional, el Racing de Vallbona de Barcelona.

Més endavant hi haurà espai per a altres temàtiques, com per exemple com s'organitza un casament en una família adinerada i en una altra de molt més humil; com és l'educació a casa en contrast amb l'educació en un internat, i també quant costa néixer i quant costa morir. També es farà el seguiment d'un cantant d'èxit en contraposició amb una orquestra de poble. Tot es farà explicant realitats oposades.

Produït pel mateix equip que feia Salvados, la gent d'El Terrat, el nou programa no comptarà amb la figura del presentador com a tal, sinó que mostrarà les històries a manera de reportatge comentat en off i amb entrevistes als protagonistes, que expliquen en primera persona les seves experiències.

La decisió de La Sexta reafirma la seva aposta per incloure en les hores de màxima audiència sèries documentals com Quién vive ahí, l'estrena fa unes setmanes de Mujeres ricas o, com ha estat fins ara, Salvados, que en principi tornarà la temporada vinent, el 5 de setembre, segons explica el seu presentador, Jordi Évole, el Follonero, en un vídeo a la web del programa i amb veu del president del PP, Mariano Rajoy.

Salvados s'acomiada de les pantalles amb una mitjana de quota de pantalla del 7% i poc més d'1,3 milions d'espectadors, segons explica la mateixa cadena.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.