Cultura

Elton John està ajudant Eminem a lluitar contra la drogoaddicció

El cantant britànic ha declarat a la BBC que només ajuda aquells que l'hi demanen

El cantant britànic Elton John ha declarat que està ajudant al raper nord-americà Eminem a lluitar contra la drogoaddicció i ha matisat que només ajuda les persones que l'hi demanen.

En una entrevista a la BBC, Elton John ha dit que ha estat ajudant Eminem "els últims 18 mesos" i ha assegurat que "li està anant molt bé".

"Si la gent necessita la meva ajuda, sóc aquí. Si les persones et demanen ajuda, els dius on poden anar, però no té cap sentit donar-los consells si no volen deixar les drogues".

L'artista, que ha aconseguit superar la seva pròpia addicció, ha explicat que les drogues el convertien en una persona "arrogant" i "atrevida".

En les últimes setmanes s'ha sabut que Elton John va ser contactat per algú del cercle del cantant George Michael, perquè l'ajudés a combatre l'addicció, tot i que l'interessat el va acabar criticant per ficar-se on no el demanaven.

Elton John també ha dit que sent pena per les persones "catapultades a la fama" per concursos de talents, que després tenen seriosos problemes per afrontar certs reptes i superar la davallada de les seves carreres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.