Cultura

Els llibres infantils del finès Mauri Kunnas, per fi en català

L'obra de Kunnas, amb 46 llibres, s'ha traduït a més de 29 llengües en 31 països diferents

L'autor de llibres infantils nòrdic Mauri Kunnas arriba per fi a Catalunya. A partir de la setmana que ve, els nens i nenes podran gaudir de les històries il·lustrades de l'escriptor més popular de Finlàndia. L'obra de Kunnas, amb 46 llibres, s'ha traduït a més de 29 llengües en 31 països diferents i, en total, ha venut més de sis milions d'exemplars.

La màgia del Pare Noel, la seva obra més coneguda, és el primer llibre que es distribuirà en català. Per ara, ja l'han llegit arreu del món més d'un milió de nens i nenes. El llibre descriu l’atrafegada vida del Pare Noel i els seus ajudants a la muntanya de Korvatunturi d’una manera simpàtica amb la intenció de fascinar petits i grans, gràcies als minuciosos dibuixos de Mauri Kunnas.

L'editorial Editse, que treballa des de Terrassa i Sabadell, ha estat creada enguany per Emma Claret i Eila Pyrhönen, que han fet les traduccions al català i també al castellà. Avui l'editora Emma Claret ha lliurat un exemplar de l'èxit de l'autor finès a cada jugador del Barça, just després de l'entrenament d'aquest matí, com a manera de presentació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.