Cultura

Wilco, Pixies i The Fall actuaran al Primavera Sound 2010

El festival electrònic de Barcelona se celebrarà del 27 al 29 de maig del 2010 al Parc del Fòrum

Les bandes Wilco, The Fall i Panda Bear seran presents en la pròxima edició del festival Primavera Sound de Barcelona, que se celebrarà del 27 al 29 de maig del 2010 al Parc del Fòrum.

Wilco és una de les bandes de rock americà més important dels últims cinc anys, mentre que els britànics The Fall ja tenen un paper rellevant en el panorama musical actual. Ambdues ja han passat anteriorment pel festival i tornen després de ser escollides com una de les triades pel públic per celebrar la desena edició del Primavera Sound.

D'altra banda, en l'edició d'enguany, també s'ha confirmat la presència de Pavement i de Pixies.

A més de Wilco i The Fall, també actuarà Panda Bear, àlies de Noah Lennox d'Animal Collective, que experimenta amb el pop. També hi seran presents Hope Sandoval, l'exvocalista de Mazzy Star, els britànics The XX i Wild Beasts.

Pel que fa la música electrònica, estarà representada per The Bloody Beetroots, Joker i el grup escocès Bis; mentre que des de l'Estat actuarà Delorean, un grup que ha conquistat els mercats britànics i nord-americans i les actuacions de noms destacats del flamenc que homenatjaran Camarón amb l'espectacle Camarón, la llegenda del temps, 30 anys després.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.