Cultura

Oberta la capella ardent de Baltasar Porcel

La capella ardent de l'escriptor mallorquí ha quedat oberta al públic a les 10 hores d'aquest matí. Es tancarà a les 7 de la tarda

La capella ardent de l'escriptor mallorquí Baltasar Porcel ha quedat oberta al públic a les 10 hores d'aquest matí de divendres al saló del Vigatà del Palau Moja de Barcelona.

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Joan Manuel Tresserras, el vicepresident del govern català, Josep-Lluís Carod-Rovira, i diversos membres de la Comissió de Cultura del Parlament han estat els primers a dir l'últim adéu al fèretre. Posteriorment ho han fet la vídua i els fills de l'escriptor.

El president de la Institució de las Lletres Catalanes, Oriol Izquierdo, el president del Consell de la Cultura i les Arts, Xavier Bru de Sala, i els escriptors Jaume Cabré i Sebastià Alzamora han estat algunes de les personalitats que han acudit a primera hora per dir adéu a l'escriptor d'Andratx.

També s'hi ha acostat una delegació d'UDC, encapçalada per Josep Maria Pelegrí, i una altra del grup municipal de CiU de l'Ajuntament de Barcelona, amb el seu president Xavier Trias al capdavant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.