Cultura

La música electrònica captiva els més petits en la primera jornada del SonarKids 2010

La plaça entre el CCCB i el MACBA de Barcelona ha estat l'epicentre de la jornada on l'únic escenari ha acollit, entre d'altres, el guitarrista mallorquí Joan Miquel Oliver

Música, tallers, rialles, sol, festa, ball i molts nens i nenes. Aquests han estat els ingredients necessaris perquè, una setmana abans del Sónar 2010, la segona edició del SonarKids arrenqués amb èxit.

La plaça entre el CCCB i el MACBA ha estat l'epicentre de la jornada on l'únic escenari ha acollit, entre d'altres, el guitarrista mallorquí Joan Miquel Oliver i el grup The Pinker Tones, que han fet una sessió especial amb el nom de The Pinker Selectors.

A l'interior del MACBA, els tallers de disseny i transformació de roba del dissenyador català Josep Abril i el de dibuixos de l'il·lustrador Jordi Labanda han estat dels primers en esgotar-se, una mostra de l'èxit d'aquest primer dia de SonarKids.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.