Cultura

El nou disc d'Els Pets, a principis del mes de maig

Segons el bateria del grup, Joan Reig, la setmana que ve es "tancaran" a l'estudi per iniciar la gravació d'aquest treball, que encara no té nom

El nou disc d'Els Pets sortirà a la venda a principis del mes de maig. Així ho ha explicat el bateria del grup de Constantí, Joan Reig.

Reig ha dit que a finals d'aquesta setmana començaran a treballar amb el productor americà Brad Jones, i que la primera setmana de febrer es "tancaran" a l'estudi de Jesús Rovira per iniciar la gravació d'aquest nou treball, que encara no té nom. Joan Reig ha explicat que estan treballant en unes quinze cançons, tot i que, finalment, en quedaran unes onze. En tot cas, són cançons "molt power pop, amb guitarres molt dinàmiques i lletres que enganxen a la primera", ha conclòs Reig.

Joan Reig ha detallat que aquests dies estan ultimant el procés de creació i muntatge de les cançons i decidint els arranjaments finals amb la resta de la banda. Així mateix, Reig ha dit que Els Pets estan "contents" de repetir amb el productor dels seus discos anteriors i que segueixen amb la "il·lusió de sempre" de poder presentar nou projecte.

Tot i així, el bateria ha dit que encara els queda "molta feina pendent", com decidir quin serà el primer senzill, però en tot cas Reig ha explicat que continuen fidels a la filosofia que els ha caracteritzat de "fer lletres i cançons que expliquin coses i en què la gent s'hi senti identificada".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.