Cultura

La Patum, en directe

L’AVUI.cat s’acosta als 300.000 usuaris i els cinc milions de pàgines vistes mensuals i demà estrena un nou servei: televisió ‘online’

L’AVUI.cat aposta fort pels continguts multimèdia, i avui dimecres, a les dotze del migdia, l’edició digital d’aquest diari retransmetrà, en directe, l’inici de les festes de la Patum, amb la sortida del Tabaler i els Quatre Gegants pel centre de la ciutat de Berga. Es tracta de la primera ocasió en què l’AVUI.cat ofereix un esdeveniment d’aquesta magnitud online i de forma gratuïta per a tots els usuaris. Com cada any, la Patum s’allargarà durant cinc dies –fins diumenge vinent– i les imatges en directe es mantindran tot aquest temps, fent arribar a la xarxa el desenvolupament de la que és considerada per la Unesco una obra mestra del Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat .

Per accedir a aquests continguts només cal anar a www.avui.cat i clicar sobre les imatges que oferirà una de les finestres del diari electrònic. A més, hi ha la possibilitat d’ampliar-les a tota pantalla, o bé mantenir-les mentre es consulten els continguts periodístics i de serveis de l’AVUI.cat. El senyal de la festa es retransmet amb la col·laboració del portal berguedà Onsortir.tv.

Creixement
Les imatges en directe són una nova possibilitat de l’AVUI.cat, un dels diaris electrònics que ha incrementat més la seva audiència en l’últim any. Les dades de Nielsen/OJD confirmen un total de 292.830 navegadors únics (terme equivalent al de lectors a internet) per al mes de maig, amb un consum de més de quatre milions i mig de pàgines vistes. Això significa un increment de més de 77.000 lectors en els últims dotze mesos, que han consultat 867.000 notícies més que el mateix mes de maig de l’any passat.
Totes aquestes xifres reflecteixen la qualitat dels continguts de l’edició digital de l’AVUI i la innovació constant que s’ofereix als usuaris.

En aquest sentit, durant el darrer any s’han posat en funcionament les edicions comarcals de Sabadell (ASabadell.cat) i Terrassa (ATerrassa.cat), que s’han situat en una posició de lideratge en la informació digital dels seus àmbits respectius. Igual que Vadevi.cat, dedicat al món dels vins catalans i tota una referència en el sector.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.