Cultura

Bob Dylan torna a Barcelona sis anys després

El mític cantautor nord-americà actuarà el 24 de juny al Poble Espanyol

Bob Dylan tornarà a Barcelona sis anys després de la seva última actuació a la ciutat. Segons ha informat a la seva pàgina web oficial, el concert serà el proper 24 de juny al Poble Espanyol, el mateix recinte on va actuar amb motiu dels actes de celebració del Fòrum de les Cultures l'any 2004.

Amb tot, Dylan va visitar l'any passat Andorra i el 2006 va ser l'encarregat d'obrir el 26 de juliol el Festival Jardins de Cap Roig, a Calella de Palafrugell.

De moment, no se sap el preu de les entrades ni els punts de venda on es distribuiran.

A més de la data de Barcelona, l'organització del festival Azkena Rock de Vitòria ha confirmat que el cantant de Minnesota serà el cap de cartell del dia 26 de juny, juntament amb la llegenda del rock Chris Isaak.

Les actuacions de Dylan formen part del Never Ending Tour, una gira de més de 2.000 actuacions arreu del món que va començar l'any 1988 amb la seva banda.

Aquest any, el cantant de 68 anys, va iniciar divendres un circuit de concerts al Japó i Corea del Sud, on s'estarà fins a finals de mes, i el 29 de maig començarà el tour europeu a Atenes.

Tenint en compte les seves darreres actuacions, Dylan no repassarà la majoria d'èxits de la seva primera època que van fer embogir tot el món. Tot i que interpreta alguns clàssics com Desolation row, All along the watchtower i Like a rolling stone, en el repertori abunden cançons menys conegudes dels seus darrers treballs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.