Cultura

Catalunya Ràdio i la CCMA defensen Manel Fuentes

La direcció de l'emissora i la de la corporació emeten una nota que avala la decisió del conductor d''El Matí' de presentar 'Pánico en el plató' a Antena 3. Responen així a la polèmica generada entre el periodista i la diputada de CiU Meritxell Borràs

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la direcció de Catalunya Ràdio han decidit finalment intervenir en la polèmica entre Manel Fuentes i la diputada de CiU Meritxell Borràs. I ho han fet per avalar la decisió del periodista de compatibilitzar la direcció d'El matí de Catalunya Ràdio amb la presentació del programa d'entreteniment Pánico en el plató, a Antena 3 Televisión.

Borràs va preguntar en la comissió de control de la CCMA de la setmana passada si els responsables de la corporació havien tingut en compte que l'aparició en aquest programa podia restar dedicació i credibilitat a Fuentes com a màxim responsable del principal programa de la ràdio nacional catalana.

Fuentes va respondre a Borràs amb un article publicat a l'AVUIEl Periódico i El Punt, i aquest dijous és la diputada qui li respon, amb una carta oberta a l'AVUI i El Periódico.

Finalment, poc abans de les sis de la tarda d'aquest dijous, la CCMA i Catalunya Ràdio han trencat el silenci i han difós una nota en què fan saber la seva "satisfacció pel resultat" de la programació d'aquesta temporada i per la feina de Fuentes, "un professional de consolidat prestigi" que, en dos mesos, ha "confirmat l'encert de l'elecció".

Després de tres paràgrafs, el comunicat entra en matèria. I ho fa constatant com a lògiques "les temptatives d’altres mitjans de comunicació per vincular Manel Fuentes a les seves ofertes programàtiques". "La decisió, sempre que no sigui incompatible amb El matí de Catalunya Ràdio, és del professional, i per contracte pot optar-hi", afegeix la nota.

En conseqüència, "Manel Fuentes té tot el suport i la confiança de la direcció i la seguirà tenint, prengui la decisió que prengui". "Estem convençuts que aquesta decisió no interfererirà en la seva feina al capdavant d’El Matí de Catalunya Ràdio, que comptarà amb la mateixa dedicació i el mateix nivell de professionalitat demostrats fins ara", conclou el comunicat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.