Cultura

Es busca mediàtic

La recerca d’un substitut de Maria Casado per a la conducció del programa de debat ‘59 segons’ té com a condició la popularitat prèvia

La direcció de Televisió Espanyola a Catalunya (TVE-Catalunya) considera que la persona que ha de substituir la periodista Maria Casado en les tasques de conducció del programa de debat 59 segons ha de ser una persona amb una projecció pública ja aconseguida i notòria.

Fonts de la direcció han fet saber aquesta setmana al comitè d’empresa de TVE-Catalunya que 59 segons tornarà a la graella de TVE-2 “quan es trobi un presentador molt mediàtic”, una troballa en què sembla que hi ha confiança perquè, ara com ara, la direcció de l’equip, que té com a director el periodista Francesc Cruanyes, té com a referència la data del dimarts 15 de setembre.

Anna Maria Bordas, directora de Comunicació de TVE-Catalunya, precisava ahir a aquest diari que “es busca un presentador tant dins com fora de la casa” i refermava que el programa de debat “torna i torna quan toca”.

L’afer 59 segons, que ha alterat TVE-Catalunya des que es va saber que Casado salta a l’edició estatal, 59 segundos, coincideix en el temps amb les protestes per l’eliminació temporal de l’Informatiu vespre.

Els treballadors de Sant Cugat portaran a terme demà dues aturades parcials de dues hores cadascuna com a expressió de protesta, fruit d’una decisió que l’assemblea de treballadors va prendre per unanimitat.

Es dóna el cas que la direcció de TVE-Catalunya no ha fixat serveis mínims per a aquestes aturades, que coincideixen amb les hores d’emissió dels Telediario del migdia i el vespre perquè considera que les persones que les portaran a terme “no són imprescindibles”, segons va declarar la seva representant en l’acte de conciliació que va tenir lloc a la conselleria de Treball.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.