Cultura

El forense confirma que Michael Jackson va ser víctima d'un "homicidi" per una sobredosi de propofol

El principal sospitós d'haver causat la mort del cantant segueix sent el cardiòleg Conrad Murray

L'Oficina del Forense de Los Angeles ha confirmat aquest divendres, més de dos mesos després de la mort del Rei del Pop, que Michael Jackson va ser víctima d'un "homicidi" per una sobredosi de propofol.

Així ho assegura l'oficina del forense en un comunicat sobre els resultats de l'autòpsia, que a més d'establir que la causa de la mort va ser una "intoxicació aguda de propofol", assegura que en el cos del cantant també s'hi van trobar restes de lorazepam, midazolam, diazepam, lidocaïna i efredina.

L'informe oficial de l'autòpsia inclou un complet estudi toxicològic que restarà sota custòdia a petició del departament de policia i de l'oficina del fiscal general de Los Angeles, segons informa la premsa local.

El principal sospitós d'haver causat la mort de Michael Jackson segueix sent el cardiòleg Conrad Murray, el metge que era amb l'artista en les hores prèvies a la seva mort el 25 de juny a la seva mansió de Bel Air.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.