Cultura

ATERRASSA.cat assumeix el lideratge digital

Internet

Fa temps que els terrassencs han entrat en l’era digital i ja fa mesos que s’informen, també, a través de la xarxa. ATERRASSA.cat ha entrat amb força dins el panorama comunicatiu de Terrassa i comarca i les xifres –mesurades dia a dia per la consultora internacional Alexa, amb seu als EUA– són extraordinàries. En el rànquing mundial, el digital terrassenc se situava aquest mes de setembre en el lloc 1.549.390, pujant més de mig milió de llocs respecte al mesurament anterior. Això significa que, en el rànquing català que facilita Catalexa, ATERRASSA.cat ha passat del lloc 85 al 69 en el mateix període d’un mes. Un registre que situa aquest diari electrònic per sobre de les edicions digitals d’altres mitjans comarcals com El 9 Nou, El Punt, El 3 de Vuit o el setmanari El Temps.

Tot plegat és la conseqüència directa d’un increment del 31% en el nombre d’usuaris i del 23% pel que fa a pàgines vistes, sempre segons les xifres que facilita la consultora nord-americana.

L’AVUI.cat terrassenc
Una de les raons de l’èxit de l’ATERRASSA.cat és l’associació amb l’edició nacional de l’AVUI.cat. El disseny, l’estructura i el know how parteixen de l’edició electrònica de l’AVUI, que garanteix suport tècnic al diari electrònic terrassenc. A més, les notícies que adquireixen interès general són servides pels periodistes de l’ATERRASSA.cat, que expliquen el que passa a Terrassa a un univers de 228.000 navegadors únics i prop de quatre milions de consultes mensuals.

Seguint el rànquing de Catalexa, l’AVUI.cat ha passat, durant aquest mes de setembre, al segon lloc en l’espai català de la xarxa, superat només pel conjunt de les emissores de la Generalitat, TV3 inclosa. Per sota, en tercer i quart lloc, queden Vilaweb.cat i Elperiodico.cat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.