Cultura

Els inèdits de Jackson

El líder de Black Eyed Peas, Will.i.am, confirma que va gravar diferents temes amb el Rei del Pop, tot i que confessa que no sap on és el material enregistrat

Will.i.am, el cantant i líder del grup de hip-hop californià Black Eyed Peas, va confirmar ahir que existeix material inèdit de Michael Jackson, ja que ell mateix va enregistrar algunes cançons noves amb el Rei del Pop. Will.i.am, que va fer aquestes declaracions a la BBC des del Festival de Glastonbury, assegura que “és música que et porta a la pista de ball. Naturalment, melòdica. Com ell deia, sucosa”.

Amb tot, Will.i.am reconeixia que no sap on són els enregistraments realitzats. “Michael tenia tots els discos durs perquè jo no volia aquesta responsabilitat. Una cosa és perdre un disc dur de Black Eyed Peas, però una altra el risc de perdre una música de Michael Jackson. Per això ell va guardar tot el material que vam fer junts”.

Aquestes declaracions del líder dels Black Eyed Peas coincideixen amb les que va fer diumenge el líder espiritual i amic íntim de Jackson, Deepack Chopra, que va assenyalar que té el material inèdit després que el cantant el fes l’únic dipositari d’una sèrie de compactes amb les últimes cançons en què estava treballant.

Chopra i Will.i.am coincideixen que Jackson volia rellançar la seva carrera a nivell estel·lar. Així, mentre Chopra assegura que entre els temes que té ell hi ha un projecte de cançó sobre ecologia, el cantant de Black Eyed Peas explicava que Jackson també havia contactat amb líders actuals del pop nord-americà com Akon i Ne-Yo. Precisament, també Akon apareix a la revista Billboard explicant que estaven treballant “en una pila d’idees”.

Amb tot, Akon té clar que qualsevol decisió que s’hagi de prendre sobre el nou material correspon a la família de Jackson.

Un DVD?
Paral·lelament, també s’especula amb la possibilitat que la promotora californiana dels concerts que Michael Jackson havia de fer a la capital britànica, AEG, podria tenir a les mans prou material enregistrat dels assajos fets a Los Angeles per llançar un disc i un DVD pòstums, segons recull un dels blogs de referència sobre l’actualitat de Hollywood, The Wrap. “Tenim un àlbum en viu”, apunta The Wrap, cosa que significaria – si s’edita– un autèntic regal per als centenars de milers de persones que havien comprat una entrada per als 50 concerts programats a Londres.

‘Thriller’, la millor cançó
El 40% dels internautes espanyols van escollir ahir Thriller com la millor cançó de Michael Jackson. Amb el 20% de vots, Billie Jean es va situar en el segon lloc, segons l’enquesta de la companyia d’internet Yahoo, en què han participat més de 30.000 usuaris. El cantant, que va col·locar més de 13 temes en el número 1 de les llistes anglosaxones i ha estat el solista que més discos ha venut a la història amb 750 milions de còpies, s’ha convertit per aquesta empresa “en tot un mite”.

La prevista tornada als escenaris de Jackson, en la que hauria estat la seva última gira, ha deixat els seus innombrables fans “tan entristits” que, avui, continuen manifestant les seves mostres d’afecte a la xarxa per la pèrdua de qui ha estat durant anys el Rei del Pop, segons la companyia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.