Cultura

Servei complet per a la TDT

L’AVUI posa a l’abast dels seus lectors i subscriptors un aparell que sintonitza, enregistra i reprodueix les emissions de la televisió digital terrestre

L’AVUI posa a l’abast dels seus subscriptors i els seus lectors un giny de dimensions reduïdes que concentra una útil combinació de funcions relacionades amb el seguiment i l’enregistrament de les emissions de la televisió digital terrestre (TDT), d’una banda, i amb la gestió d’arxius d’àudio i vídeo, de l’altra.

El minireproductor i enregistrador de TDT Prixton es posa a disposició dels lectors de l’AVUI a un preu de 29,95 euros, que completen la cartilla de sis cupons que es publicarà el diumenge 29 de novembre.

La cartilla
detalla el procés que cal dur a terme per a la necessària reserva del minireproductor i enregistrador de TDT, i també proporciona la relació de botigues seleccionades a les quals es podrà anar a recollir entre el 10 i el 31 de desembre.

El minireproductor i enregistrador de TDT permet una fàcil sintonització de les emissions de TDT –l’executa de manera automàtica– i, en combinació amb un disc dur extern a què es connecta a través d’un port USB 2.0, permet l’enregistrament d’emissions amb independència del que s’estigui veient.

L’aparell compta amb servei de teletext i de guia electrònica de programes, admet la programació d’enregistraments i és capaç de llegir arxius d’àudio, de vídeo i d’imatges emmagatzemades en un dispositiu exterior.

Múltiples funcions multimèdia en un aparell de còmodes dimensions

Còmode:
L’aparell es presenta en una carcassa de dimensions reduïdes que es pot vinclar per disminuir-ne el ja escàs relleu i l’impacte estètic un cop es connecta al televisor.

Sintonitza:
Una de les funcions de l’aparell li permet actuar com a sintonitzador de les emissions de la televisió digital terrestre.

Enregistra:
En estar concebut com un videoenregistrador personal, aquest aparell de l’empresa Prixton possibilita el seguiment d’un canal mentre se n’està gravant el senyal d’un altre.

Atura i reassumeix:
L’aparell permet congelar la reproducció de l’arxiu que estigui llegint a través de la funció TimeShift i reprendre’n el seguiment en el punt exacte en què s’ha aturat.

Multimèdia:
El giny suporta formats d’imatge i so com ara els de vídeo MPEG 1, 2 i 4, el DViX i l’AVI, el JPG i BMP –fotografies– i el conegut MP3 –àudio–.

DESCARREGA'T LA CARTILLA AQUÍ


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
llibres

Quatre dones, llegendes i redempció a Formentera

barcelona
nomenaments

Josep Maria Carreté, gat vell de la gestió cultural pública, nou secretari general del departament de Cultura

barcelona
música

Carlinhos Brown actuarà amb Chambao el 12 de setembre a Barcelona

barcelona

‘Blanes Talent Fest’, una nova iniciativa cultural per a artistes professionals i entitats de Blanes

BLANES
MÚSICA

Oasis anuncia el seu retorn

BARCELONA
Rogeli Herrero
Músic de Los Manolos i biògraf de Peret

“Peret, l’any 1974 a Eurovisió, es va trobar entre dos focs”

Barcelona
Cultura

La Colla Vella recupera la tradició d’anar amb carro a Vilafranca per Sant Fèlix

Valls
dansa

El festival de Microdansa Itinerant 15m² comença demà a Puig-reig

puig-reig
CÒmic

Un Corto Maltès que viu en el segle XXI

Barcelona