Cultura

Servei complet per a la TDT

L’AVUI posa a l’abast dels seus lectors i subscriptors un aparell que sintonitza, enregistra i reprodueix les emissions de la televisió digital terrestre

L’AVUI posa a l’abast dels seus subscriptors i els seus lectors un giny de dimensions reduïdes que concentra una útil combinació de funcions relacionades amb el seguiment i l’enregistrament de les emissions de la televisió digital terrestre (TDT), d’una banda, i amb la gestió d’arxius d’àudio i vídeo, de l’altra.

El minireproductor i enregistrador de TDT Prixton es posa a disposició dels lectors de l’AVUI a un preu de 29,95 euros, que completen la cartilla de sis cupons que es publicarà el diumenge 29 de novembre.

La cartilla
detalla el procés que cal dur a terme per a la necessària reserva del minireproductor i enregistrador de TDT, i també proporciona la relació de botigues seleccionades a les quals es podrà anar a recollir entre el 10 i el 31 de desembre.

El minireproductor i enregistrador de TDT permet una fàcil sintonització de les emissions de TDT –l’executa de manera automàtica– i, en combinació amb un disc dur extern a què es connecta a través d’un port USB 2.0, permet l’enregistrament d’emissions amb independència del que s’estigui veient.

L’aparell compta amb servei de teletext i de guia electrònica de programes, admet la programació d’enregistraments i és capaç de llegir arxius d’àudio, de vídeo i d’imatges emmagatzemades en un dispositiu exterior.

Múltiples funcions multimèdia en un aparell de còmodes dimensions

Còmode:
L’aparell es presenta en una carcassa de dimensions reduïdes que es pot vinclar per disminuir-ne el ja escàs relleu i l’impacte estètic un cop es connecta al televisor.

Sintonitza:
Una de les funcions de l’aparell li permet actuar com a sintonitzador de les emissions de la televisió digital terrestre.

Enregistra:
En estar concebut com un videoenregistrador personal, aquest aparell de l’empresa Prixton possibilita el seguiment d’un canal mentre se n’està gravant el senyal d’un altre.

Atura i reassumeix:
L’aparell permet congelar la reproducció de l’arxiu que estigui llegint a través de la funció TimeShift i reprendre’n el seguiment en el punt exacte en què s’ha aturat.

Multimèdia:
El giny suporta formats d’imatge i so com ara els de vídeo MPEG 1, 2 i 4, el DViX i l’AVI, el JPG i BMP –fotografies– i el conegut MP3 –àudio–.

DESCARREGA'T LA CARTILLA AQUÍ


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.