Cultura

La mare de Michael Jackson serà la tutora legal dels seus néts

Debbie Rowe, mare dels dos nens grans, es compromet a no reclamar la custòdia dels seus fills

La mare de Michael Jackson, Katherine, serà la tutora legal dels tres fills del cantant mort, segons un acord de custòdia donat a conèixer aquest dijous que haurà de ser ratificat per un jutge el proper dilluns.

Segons el programa de la cadena NBC Today, la mare biològica dels dos nens grans, Debbie Rowe, mantindrà els seus drets com a progenitora, però es compromet a no reclamar la custòdia dels seus fills, Prince Michael, i París Michael. La mare biològica del tercer nen, Prince Michael II, de set anys, mai no ha estat identificada.

Rowe, segons la NBC, podrà veure els seus fills, però no rebrà diners de l'herència de Jackson més enllà del que ja es va pactar en el seu acord matrimonial amb el cantant i que es calcula en 8,5 milions de dòlars (uns 6 milions d'euros).

Els advocats de Katherine Jackson i Rowe planegen dur aquest acord extrajudicial a la Cort Superior de Los Angeles el proper dilluns, amb la intenció que el jutge Mitchell Beckloff l'aprovi.

En declaracions al programa The Early Show, de la cadena CBS, l'advocat de Katherine Jackson, Londell McMillan, va assegurar que es tracta "d'un acord en benefici dels nens. No es tracta de diners". El passat 29 de juny, un tribunal de Los Angeles va assignar a Katherine Jackson la custòdia temporal dels tres fills del cantant. Rowe havia renunciat als seus drets com a progenitora l'any 2001, dos anys després de divorciar-se de Jackson.

El 2004 un jutge de Los Angeles va anul lar la renúncia després que l'exdona del músic es declarés preocupada per les denúncies contra Jackson per possible pederàstia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.