Cultura

Neix Gol Televisió, el primer canal de TDT de pagament

Les emissions seran en obert fins al 31 d'aquest mes d'agost i a partir d'aquesta data només els abonats podran accedir als continguts del canal. L'abonament mensual serà de 14,90 euros

Després de l'aprovació pel consell de ministres del reial decret llei que permet l'explotació de canals de televisió amb accés condicional en TDT (Televisió Digital Terrestre), Mediapro ha informat que Gol Televisió inicia aquest divendres les emissions a través de TDT i en alta definició, i es converteix així en el primer canal de pagament de l'Estat.

Per tant, a partir de demà el nou canal podrà sintonitzar-se a través de la freqüència que fins ara ocupava Hogar 10. Les emissions seran en obert fins al 31 d'agost i a partir d'aquesta data només els abonats podran accedir als continguts del canal.

Gol Televisió oferirà partits de Lliga BBVA (Primera Divisió), un sempre del FC Barcelona o del Reial Madrid; partits de la Lliga Adelante (Segona Divisió), de la Copa del Rei i de la Champions League, en exclusiva, en directe i en diferit.

El canal té també els drets d'emissió del futbol europeu i mundial i cada setmana oferirà partits de la Premier League (Anglaterra), la Ligue 1 (França) i la Scottish Premier League (Escòcia).

El canal va començar a emetre el setembre del 2008 i fins ara era accessible a través d'operadors de cable, però ara l'emissió de Gol Televisió es farà a través de la plataforma de cable Ono i s'està negociant amb la majoria dels operadors per incorporar el canal a la seva oferta de televisió. Amb la incorporació de la TDT, els seus continguts estaran disponibles en tots els sistemes de distribució possibles.

Per poder accedir als continguts del canal a partir de l'1 de setembre, els interessats hauran de disposar d'un aparell de televisió d'última generació que disposi d'una ranura específica per a la connexió d'un mòdul PCMCIA o adquirir un descodificador, Set Top Box (STB). En tots dos casos serà necessari inserir-hi una targeta d'abonat.

Els primers STB i targetes estaran disponibles als principals punts de venda, inclosos les grans superfícies, centres comercials i botigues especialitzades. El preu serà al voltant dels 60 euros i seran compatibles amb futurs canals que es vagin incorporant a la TDT. L'abonament mensual a Gol Televisió serà de 14,90 euros.

La programació de Gol Televisió inclou més de 1.400 partits l'any, dels quals més de 500 en directe, dos informatius diaris de 30 minuts, 5 butlletins diaris, programes resum de totes les Lligues, reportatges i informes especials, així com entrevistes amb els millors jugadors.

Aquest primer cap de setmana, el primer d'emissió a través de TDT, Gol Televisió oferirà partits de la Premier League i de la Lliga francesa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.